Αδυνάτισμα

Έχετε πάρει βάρος και βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει;


Οι νέες θεραπείες αδυνατίσματος θα σας βοηθήσουν να χάσετε πόντους από τα σημεία που θέλετε και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Ωστόσο, για να νικήσετε τα λιποκύτταρα, θα πρέπει να δουλέψετε με σύστημα. Θυμηθείτε η αναγέννηση του σώματος αρχίζει από την αναγέννηση του νου.


Το θέμα δεν είναι απλώς να χάσετε κιλά και πόντους, αλλά να μην καταλήξετε με ένα πλαδαρό σώμα.


Το αδυνάτισμα
θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δια κινδυνέψετε την υγεία σας και το σώμα σας να διατηρηθεί σφριγηλό και νεανικό.


Οι θεραπείες αδυνατίσματος
που εφαρμόζουμε στο κέντρο μας, χαρακτηρίζονται ως θεραπείες νέας γενιάς και αποτελούν μία ολοκληρωμένη επαναστατική πρόταση αναζωογόνησης.Οι θεραπείες αδυνατίσματος συνδυάζονται με ιατρική και διατροφική παρακολούθηση για μακροχρόνια και άψογα αποτελέσματα!


Σε συνεργασία με τη διατροφολόγο μας οργανώνεται εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στο σύγχρονο τρόπο ζωής και στις προσωπικές ανάγκες του κάθε μέλους, με πλήρη έλεγχο, μετρήσεις αλλά και ανάλυση του σωματότυπου!

Οι θεραπείες προσαρμόζονται στις ανάγκες του σώματος και του προσώπου, για τα οποία χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα επαγγελματικά υψηλής ποιότητας προϊόντα!
Η υγεία και η ομορφιά είναι αγαθά που δεν έχουν φύλο και στο 4 Seasons Beauty Institute τα προσφέρουμε απλόχερα σε όλους!