Αντιγήρανση

Το πέρασμα του χρόνου και η γήρανση μας πανικοβάλλει όλους ανεξαρτήτως φύλου. Όλοι μας θέλουμε να έχουμε νεανική και όμορφη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία και θέλουμε ασφαλείς τρόπους να το πετύχουμε.


Το πρόσωπο χάνει το σφιχτό του περίγραμμα και σιγά σιγά αποκτά τις ρυτίδες.
Εμφανίζονται στατικές ρυτίδες οι οποίες δεν εξαρτώνται από τις εκφράσεις μας και παραμένουν εμφανείς οποιαδήποτε χρονική στιγμή και ρυτίδες έκφρασης οι οποίες είναι ορατές κατά τις εκφράσεις και τις συσπάσεις των μιμικών μυών του προσώπου.


πρώτα σημάδια γήρανσης του προσώπου είναι:

  1. Παρατηρούνται οι πρώτες ρυτίδες στο μέτωπο
  2. Σχηματίζεται περίσσεια δέρματος στα άνω βλέφαρα
  3. Εμφανίζονται μαύροι κύκλοι και «σακούλες» κάτω από τα μάτια
  4. Μεγαλώνει η απόσταση της παρειάς από το κάτω βλέφαρο
  5. Βαθαίνουν οι ρινοπαρειακές αύλακες
  6. Μειώνεται ο όγκος στα χείλη
  7. Το δέρμα στις παρειές & στο λαιμό χαλαρώνει
  8. Επηρεάζεται το οβάλ (γωνίες) του προσώπουΑκόμη ένας σοβαρός παράγοντας γήρανσης είναι η φωτογήρανση, που είναι συνέπεια γενετικών παραγόντων και μακροχρόνιας έκθεσης στον ήλιο. Εκδηλώνεται με τυπικές μορφολογικές και δομικές αλλοιώσεις στο δέρμα, όπως οι ρυτίδες, οι ευρυαγγείες, οι κηλίδες και η ξηρότητα.


Ευτυχώς πλέον, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και κοσμετολογίας στις αντιγηραντικές θεραπείες καθιστά εφικτή την αναίμακτη ανανέωση του προσώπου μας, καθώς υπάρχουν νέες και εξελιγμένες μέθοδοι και αντιγηραντικά προϊόντα.


Στο 4 Seasons Beauty Institute εξασφαλίζουμε για σας τα καλύτερα αποτελέσματα σε θεραπείες αντιγήρανσης και πιο συγκεκριμένα στην απώλεια όγκου, στην καταπολέμηση των ρυτίδων και στην αντιμετώπιση κηλίδων, πανάδων και γενικότερα σημαδιών που αφήνει ο χρόνος στο δέρμα.


Οι θεραπείες που εφαρμόζονται είναι μη επεμβατικές, ανώδυνες και απόλυτα ασφαλείς