Βιταμίνη C

Η θεραπεία βιταμίνης C είναι μια ενισχυμένη αντιοξειδωτική θεραπεία, που αποκαθιστά το φωτογηρασμένο δέρμα, ενώ συμβάλει στον αποχρωματισμό των πανάδων. Ταυτόχρονα, επαναφέρει την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Η αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία έγχυσης του Dr. Murad επιτυγχάνει την προώθηση της καθαρής βιταμίνης C απευθείας στο δέρμα, δίνοντας άμεσα & θεαματικά αποτελέσματα, με μια μόλις συνεδρία.


Η θεραπεία
VITA-C Infusion facial treatment Dr. Murad® είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη ότι προσφέρει την πλέον ισχυρή και σταθεροποιημένη μορφή καθαρής βιταμίνης C.

Αποκαθιστά τις φθορές και θωρακίζει το δέρμα έναντι στην περιβαλλοντική ακτινοβολία και ρύπανση.

Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και αναστέλλει
τη μη φυσιολογική παραγωγή μελανίνης, μειώνοντας τη μελανινογένεση περισσότερο από 80% και δρώντας αποτελεσματικά
κατά των πανάδων.

Με Σύμπλεγμα 3 σταθεροποιημένων τύπων βιταμίνης C που δρα συνεργικά, μεγιστοποιώντας την ποσότητα της βιταμίνης C
που μεταφέρεται στα κύτταρα, ώστε να παρέχει άμεση και μακράς διάρκειας προστασία έναντι της βλάβης που προκαλεί
η οξείδωση και αποκαθιστά τις ορατές επιπτώσεις της περιβαλλοντικής γήρανσης.


Αφορά Δέρμα με:

  • Περιβαλλοντική Γήρανση
  • Φωτογήρανση, Πανάδες
  • Ανομοιόμορφο τόνο & υφή
  • Λεπτές γραμμές & Ρυτίδες


* Προσοχή στην επιλογή σας

ΜΟΝΟ οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες της εταιρείας MURAD έχουν τη δυνατότητα να σας παρέχουν τα πρωτόκολλα των θεραπειών του Dr. Murad με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Διότι εφαρμόζουν τα πρωτόκολλα των θεραπειών με Επαγγελματικά προϊόντα καμπίνας της εταιρείας MURAD, που περιέχουν τις Μέγιστες περιεκτικότητες των δραστικών ουσιών.  Ενημερωθείτε απ' τη Σελίδα της εταιρίας MURAD για τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες της περιοχής σας.