Τρόποι Πληρωμής
Πληρωμές & Ασφάλεια Συναλλαγών:

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους.

Συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με την Viva Payments για τις συναλλαγές μας, (Υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών) που κατέχει κορυφαία πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Και την PayPal.

Έτσι σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.Τα δεδομένα των καρτών σας δεν αποθηκεύονται και παρέχεται ύψιστη ασφάλεια λόγω χρήσης token, SSL και πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης EV SSL-128bit.ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για τις παραγγελίες σας, αποδεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ / VIVA WALLET / PREPAID CARD

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμή από όλες τις κάρτες

  • Visa

  • Mastercard

  • American Express

  • Maestro

  • Bancontact

  • JCB

  • Diners Club (μόνο για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή)


Οι πληρωμές με κάρτα γίνονται μέσω Viva Wallet ή PayPal.

Για την πληρωμή θα μεταφερθείτε αυτόματα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών που θα επιλέξετε, για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας άμεσα και με ασφάλεια.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να καταθέσετε το οφειλόμενο ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ


IBAN: GR 7301 7215 4000 5154 0780 50735
Δικαιούχος: Ζαχαρόπουλος Δημήτριος
(ZACHAROPOULOS DIMITRIOS)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συναλλαγών μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιούμε τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL). Με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία που αποστέλλετε σε εμάς κρυπτογραφούνται και προστατεύονται. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στη σελίδα μας και η πληρωμή διεκπεραιώνεται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον των ίδιων των Υπηρεσιών ηλεκτρονικών συναλλαγών που θα επιλέξετε.
Επιπλέον θα παρατηρήσετε ότι η διεύθυνσή μας στο URL πεδίο ξεκινά με "https:" αντί του συνήθους "http:".
Αυτό επιβεβαιώνει ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον.

Όλες οι συναλλαγές καρτών, είτε πιστωτικών, είτε αναλήψεων, είτε προπληρωμένων που θα χρησιμοποιήσετε στη σελίδα μας, πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος πληρωμών της VivaPayment ή της PayPal. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουν υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η οδηγία PSD2 για τις υπηρεσίες πληρωμών

Η ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές ορίζεται την οδηγία 2015/2366 της ΕΕ για τις υπηρεσίες πληρωμών (PSD2).


PCI-DSS
Στο σημερινό περιβάλλον, η ασφάλεια των συναλλαγών είναι θέμα καθοριστικής σημασίας για όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Viva και η PayPal, ακολουθούν όλες τις διαδικασίες του PCI DSS που απευθύνονται στον κλάδο, ώστε να:

Προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους.
Ενισχύουν την εμπιστοσύνη των πελατών μέσω ενός υψηλότερου επιπέδου ασφαλείας δεδομένων
Οχυρώνουν τους πελάτες τους από οικονομικές απώλειες και έξοδα 'επανόρθωσης'
Διατηρούν την εμπιστοσύνη και προστατεύουν τη φήμη του ονόματός των πελατών τους
Στο πλαίσιο των παραπάνω, η Viva και η PayPal έχουν λάβει πιστοποίηση PCI-DSS, και εφαρμόζουν την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχόμενους ελέγχους από πιστοποιημένο security auditor.Δεν τηρούν δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά τους. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα των πελατών είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα τους, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.

Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές.

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης PCI-DSS η Viva έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Η PayPal αποτελεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές μέσο ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως και είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για ασφαλείς online συναλλαγές, αφού είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει εγγύηση για τις συναλλαγές αυτές.